Change

Herregudars vad det märks att jag inte tränat med Raven på länge. För att dra en liten förklaring så har jag sedan igår börjat bära omkring Jamie i en bärsjal bara för att det underlättar vardagen. Jag behöver liksom inte dra med mig hela barnvagnen när jag behöver göra något så simpelt som att gå iväg till soprummet med soporna. När jag ska till soprummet tar jag i praktiken alltid med mig Raven så att hon kan få kissa om hon behöver. Idag när jag gick dit med Jamie i bärsjalen fick jag på impuls en väldans lust för ett kort träningspass med Raven. Så jag stannade till på gräsplanen utanför lägenhetslängan för ett kort pass bara för att känna av henne lite. 
 
Det är nu jag kommer till mitt 'Herregudars'. Bristen på riktiga träningspass har inte bara gjort Raven lat, utan även nonchalant och slarvig utan dess like! Glöm att komma in och sätta sig rakt, allt gick i slow motion och hon var något alldeles fruktansvärt tung i nosen (nosen dök till marken alldeles för ofta!) och hon lyssnade inte alltid till kommandona jag gav henne - alternativt utfördes det typ 10 sekunder efter kommandot (och då lååångsamt). I princip ingen arbetsglädje över huvud taget. What the f? Vad sablar har hänt med min samarbetsvilliga och arbetsglada hund?
 
Nu när jag har insett att jag kan ha trollunge med mig på bröstet när jag gör saker så ska jag börja köra rejäla arbetspass med henne för så här vare sig kan eller vill jag ha det! Vi ska köra rally andra helgen i maj så jag behöver börja träna i vilket fall som men jag hade inte föreställt mig att det skulle vara så här illa.
 
 
Publicerades: Torsdag den 27 April, 2017, klockan 19:49
2012 - 2018 © Alexandra Sveen